WIE IS LODE?


Gepassioneerd Landmeter

Lode Kerckhof

BACHELOR DIPLOMA LANDMEETKUNDE HOGENT


In 2015 ben ik afgestudeerd als bachelor Vastgoed - Landmeter.  De opleiding in Hogent, stage, werkervaringen en permanente opleidingen hebben mij helpen vormen tot de landmeter die ik nu ben.

Met veel enthousiasme, werklust en de nodige portie nieuwsgierigheid startte ik in januari 2020 met een nieuw hoofdstuk als zelfdstandig beëdigd landmeter-expert.

De verplichtingen van landmeter-experten staan in de wet beschreven, voor meer informatie klik hier.

BAKKEN VOL PASSIE


Snelheid, nauwkeurigheid, efficiëntie en kwaliteit zijn de basis van mijn expertise.

Waarbij een professionele aanpak en goede service in een discreet kader een absolute must zijn.

.... kortom, jouw ideale landmeter!


Het afgeleverd product wordt opgemaakt en aangepast naar de wensen en noden van de opdrachtgever. Bij iedere opdracht zal een opleveringsdatum afgesproken worden die stipt gevolgd zal worden.


Te midden van de Belgische kustlijn is mijn uitvalsbasis gevestigd, namelijk te Bredene. Van daaruit vertrek ik richting mijn werkterreinen verspreid over heel West- en Oost-Vlaanderen. Echter zijn alle locaties bespreekbaar.


Ik richt mij op allerlei sectoren, zowel groot als klein, van particulieren tot bedrijven, notarissen, architecten, vastgoedkantoren, aannemers, advocaten en overheden.Vrijblijvend contact op nemen met Lode Kerckhof via het contactformulier.